Muszelka

Noclegi w domkach letniskowych w Wiciach

ul. Nadmorska 12, 76-150 Gmina Darłowo - Wicie, zachodnio-po., tel. 692 085 935

Opinie i pochwały - "Muszelka"

Świetne miejsce na wypoczynek z dziećmi w każdym wieku. Domki zadbane, otoczone zielenią oraz cisza i spokój. Do morza bliziutko, wkoło las a spacerkiem ok. 10 min. sklepy i knajpki z jedzeniem. Właściciele przesympatyczni ludzie. Naprawdę warto tam jechać i polecam goraco

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Magda, Karol Rybnik — 2017.08.17 79.124.118.121 - 79.124.118.121.rybnet.pl

Wspaniała miejscowość, właściciele najwspanialsi na świecie czuliśmy się jak u siebie w domu, okolica spokojna, domki wyposażone idealnie jest wszystko czego potrzeba. Do morza bliziutko do sklepów też blisko. Po prostu idealne miejsce na urlop a jak ktoś sobie marzy o ciszy i spokoju to dopiero idealne miejsce Na pewno na drugi rok tam będziemy jak tylko zdrowie pozwoli. pozdrawiam wszystkich którzy tam byli a przede wszystkim WŁAŚCICIELI

Zbigniew - Halina - Tychy — 2014.09.04 87.206.86.220 - 87-206-86-220.dynamic.chello.pl

Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie poprzedników. Rewelacyjna, miła atmosfera, bliskość morza, brak tłumów, super plac zabaw dla dzieci powodują, że na długo będziemy mile wspominać nasz najdłuższy dotychczasowy urlop:) pozdrowienia dla gospodarzy:) magda, rafał i mała julka-kierowniczka z wrocławia

magda wrocław — 2012.09.10 31.61.200.122 - public-gprs532793.centertel.pl

To był bardzo fajny urlop spędzony nad morzem dzięki temu, że mieszkaliśmy w domkach MUSZELKA. Po całym dniu spędzonym na pięknej plaży mogliśmy spędzić fajnie czas na tarasie, a dzieci na działce, gdzie miały dużo miejsca na zabawy(fajny plac zabaw. piaskownica, oraz wiele zabawek). Domek wyposażony na *****, czysty, właściciele bardzo mili i przesympatyczni. Okolica bardzo fajna z atrakcjami, jest gdzie spędzić czas. Polecamy to miejsce, bo naprawdę warto. Byliśmy tu pierwszy raz ale napewno nie poraz ostatni w przyszłym roku wynajmujemy 2 domki i przyjeżdżamy z rodziną serdecznie pozdrawiamy buziaki ślą Angelika Dariusz Ozaz Julcia i Wiktoria Mucha!!!!!!!!!!!!!

Dariusz Angelika Mucha Lubin — 2012.08.29 78.88.239.190 - 078088239190.lubin.vectranet.pl

to nie ludzie, to anioły. właśnie wróciłam z wakacji i już nie mogę się doczekać przyszłego roku. jadę tam na 100%. aż się popłakałam jak się żegnaliśmy z właścicielami, 1000000buziaków dla pani Lidii i małżonka. Kasia Błażej i Oskarek z poznania.

kasia poznań — 2012.05.27 83.20.164.185 - ets185.neoplus.adsl.tpnet.pl

Wszystko czego trzeba do cudownego wypoczynku nad Polskim morzem...Sam ośrodek rewelacyjny, bardzo ładne, czyste i dobrze wyposażone domki. Bardzo ładny i zadbany teren samego ośrodka Gospodarze bardzo mili i sympatyczni, zawsze chętnie gotowi pomóc (serdecznie dziekujemy za przesłanie naszej zguby). Przepiekne piaszczyste plaże, cudowna okolica, bardzo dobre miejsce wypadowe do zwiedzenia pieknych zakątków Polskiego wybrzeża. Już nie możemy się doczekać tegorocznych wakacji...bo miejsce mamy już zarezerwowane :) ...Gorąco wszystkim polecamy !!!

Agnieszka&Rafał,Kraków — 2012.03.10 57.66.195.81 - 57.66.195.81

Polecamy miejsce wszystkim, którzy chcą w ciszy i spokoju spędzić wakacje. Gospodarze to bardzo mili ludzie którzy są pomocni w każdej sytuacji i chwili. Na pewno tu wrócimy. Pozdrowienia dla Pani Lidii i jej męża

Marta, Brzeszcze — 2011.10.21 188.146.187.38 - 188.146.187.38.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

Niedawno wróciliśmy z mężem i dziećmi a ja już nie mogę doczekać się następnych wakacji.Miejsce jest super ciche i czyste,bliziutko morze i lasek,miejsca gastronomiczne i sklepy dobrze zaopatrzone,domki są ogrodzone więc nie musimy bać się o nasze pociechy,nawet jak pogoda nie dopisuję na plażę warto odwiedzić Zamek Książąt Pomorskich w Darłowie lub zwiedzić Jarosławiec, domki mają wszystko co trzeba do odpoczynku.Właściciele to przemili i sympatyczni ludzie,zawsze pomocni.Polecam gorąco to miejsce ,jest super i pozdrowienia dla Gospodarzy :))

Iwona z Opoczna — 2011.08.23 83.29.64.220 - bpw220.neoplus.adsl.tpnet.pl

Super miejsce dla rodzin z dziećmi, przemili gospodarze,bliskość plaży i dogodne warunki pobytowe(wygodne domki, grill, plac zabaw) zapewniają udany urlop.Gorąco polecam!!!

GRAŻYNA RUDA SLĄSKA — 2011.07.14 83.22.152.206 - dzo206.neoplus.adsl.tpnet.pl

Byliśmy tu już drugi raz i z pewnością jeszcze powrócimy.Właściciele przemili, zawsze służący pomocą i radą.Domki zadbane,czyste,wyposażone w to co niezbędne.Teren ogrodzony,bezpieczny dla dzieci.Dużo przestrzeni.Na terenie obiektu plac zabaw (poprosimy tylko o huśtawkę kubełkową dla najmłodszych a nie tylko starszych dzieci).Poza tym można wypożyczyć ciekawe książki na niepogodę (z czego korzystamy) i pojeżdzić na rowerach, które udostępniają właściciele.Samo miejsce- ciche i spokojne.Miejscowość malutka ale urokliwa,stale rozbudowująca się i udoskonalająca w nowe obiekty i sklepy (na razie dzieciaki za dużo nas nie ponaciągają).Plaża szeroka, czysta. Dużo przestrzeni rozgraniczającej, tak że spokojnie można bawić się z dzieckiem, mieć na nie oko, grać w piłkę i podziwiać piękno morza.Dla nas wymarzone miejsce urlopowania.Z pewnością tam wrócimy.

Daniel, Bielsko-Biała — 2011.07.12 83.22.241.101 - ecz101.neoplus.adsl.tpnet.pl

Bardzo pięknie zagospodarowany teren, mnóstwo zieleni, idealny plac zabaw dla pociech z którego nigdy nie chciały zejść na kolację, do morza bardzo blisko, idealne tereny na wycieczki rowerowe, cisza, spokój, pełno zwierza łownego. Gorąco polecam i pozdrawiam gospodarzy do zobaczenia za rok!!!

Tomasz Bydgoszcz — 2011.06.25 87.207.106.89 - 87-207-106-89.dynamic.chello.pl

Jak tu sie nie zgodzić z moimi przedmówcami-jest dokładnie tak jak piszą.Pomimo,że jest to kawał drogi nie żałuję-było cudownie(ale trochę za krótko:))
Idealne miejsce na odpoczynek-polecam serdecznie,bo naprawdę warto.
Pozdrowienia dla gospodarzy(-świetni ludzie:))

Katarzyna-małopolska — 2011.06.21 193.239.36.22 - 193-239-36-22.ksi-system.net

Każdy kto szuka ciszy i spokoju powinien skorzystać z oferty ośrodka Muszelka.Bardzo mili właściciele, domki tanie i dobrze wyposażone,działka zadbana. POLECAM

Mariusz okolice Wadowic — 2010.07.13 88.220.37.74 - 88.220.37.74

Brak mi słów - atmosfera genialna, kontakt z gospodarzami wzorowy. Bardzo dużo terenu, można prawdziwie odpocząć. Wszystko jest pomyślane tak, aby wczasowicz przyszedł i wypoczął, zregenerował siły. Bez zarzutów. Wyposażenie domku - miód, cud i orzeszki. Można poczuć się jak w domu. Przecudowne piaszczyste plaże przy ośrodku potęgują moje doznania. Tutaj wszystko jest dla ludzi! Zapewniam, że `Muszelka` jest doskonałym miejscem na wakacyjny wypad - czy z dziećmi, czy też bez ;)
Do zobaczenia za rok!

Adam i Jolanta, Piekary Śląskie — 2010.07.07 87.101.40.6 - cache.piekary.net

Elegancko, miło i komfortowo,polecam serdecznie ludziom lubiącymciszę najlepiej z dzieciakami i pozdrawiam właścicieli. Za rok tu wracam-na pewno.

Tomasz, Bochnia — 2009.08.29 77.65.148.253 - host-253-148-niepodleglosci.igloonet.pl

gorąca polecam szczególnie dla osób z małymi dziećmi gospodyni prze mila miejscowość mała ale ma swój urok plaza mała ale czysta, spokój, cisza to jest miejsce dla osób które chcą odpocząć od miasta, hałasu i miasta pozdrawiam Andrzej z Katowic

andrzej z katowic — 2009.07.12 79.163.212.108 - public54380.xdsl.centertel.pl

Właśnie wróciliśmy z wakacji.Tu naprawdę można wypocząć w ciszy i spokoju. Domki super wyposażone. Jesteśmybardzo zadowoleniz pobytu
Na pewno wrócimy tam jeszcze. Pozdrawiamy bardzo serdecznie gospodarzy. Polecamygorąco.

Ewa - Podkarpacie — 2008.08.31 83.17.22.34 - aks34.internetdsl.tpnet.pl

super miejsce,super właściciele - polecam ( jak raz tam pojedziesz to będziesz wciąż tam wracał )

mariola z zabrza:) — 2008.01.23 213.227.75.36 - router.kliknet.pl

Dodawanie opinii dla domków letniskowych Muszelka

www.muszelka.letnik.pl - domek letniskowy Wicie

Tylko najatrakcyjniesze domki letniskowe nad Bałtykiem. Noclegi na wczasy nad morzem na słoneczne lato, kolorową jesień, białą zimę oraz rozkwitająca wiosnę.

©  1999 - 2020   www.letnik.pl - noclegi nad morzem w Polsce.